Växjö
Taptogränd 6 (I11)

0470-72 33 88vaxjo@maxkompetens.se

Läs mer om våra tjänster

Söker du Bemanningsföretag i Växjö eller Rekryteringsföretag i Växjö? Med starklokalkännedom om kandidatmarknaden och med ett brett kontaktnät i Småland erbjuder vi kompetenslösningar med hög kvalitet och flexibilitet. Genom värdegrundsbaserad rekrytering och bemanning matchar vi rätt kandidater till våra kunder inom olika branscher och funderar du att t.ex. rekrytera ekonomiassistent eller hyrrekrytera en säljare är vi rätt bolag för dig. I Växjö har vi lång erfarenhet av att rekrytera inom IT och Teknik och våra erfarna konsultchefer bemannar inom lager & logistik med engagerad lagerpersonal och industrikompetens. Vi är certifierade i personlighetstester och erbjuder förutom rekrytering och bemanning även second opinion och kompetensinventering.

Lisa Andersson
Bemanningsansvarig/Rekryterare (Föräldraledig)
076 618 79 40lisa.andersson@maxkompetens.se
Kristin Grön
Rekryterare/Konsultchef (Föräldraledig)
073 320 56 35kristin.gron@maxkompetens.se
Nathalie Petersson
Rekryterare (Föräldraledig)
0470-72 33 88nathalie.petersson@maxkompetens.se
Vivian Stensson
HR-administratör
073 436 81 00vivian.stensson@maxkompetens.se

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Som anställd konsult välkomnas du med både respekt och förväntan hos våra kunder. Du representerar Maxkompetens och förväntas att följa våra värderingar

Tidsrapportera som konsult

Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.