Umeå
Nygatan 18-20

070-7419490umea@maxkompetens.seLäs mer om våra tjänster

Vi har arbetat med rekrytering, bemanning och konsultlösningar i Umeå sedan 2003. Genom värdegrundsbaserad rekrytering och bemanning matchar vi rätt kandidater till våra kunder. Vi fokuserar på er företagskultur och lägger stor vikt vid personlighet och drivkrafter för bästa matchning. Vi har stark lokalkännedom om kandidatmarknaden och med ett brett kontaktnät i Norrland erbjuder vi kompetenslösningar med högkvalitet och flexibilitet. Vi bemannar och rekryterar inom flera branscher.

I Umeå har vi lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna inom IT, ekonomi/backoffice, kundtjänst, Industri/produktion och lager/logistik. Våra erfarna medarbetare är certifierade i personlighetstester och vi erbjuder förutom rekrytering och bemanning även second opinion och kompetensinventering.

Carolina Löfgren
Konsultchef/Rekryterare
070 611 02 75carolina.lofgren@maxkompetens.se
Anders Gustavsson
Kontorschef/Rekryterare
070 790 04 96anders.gustavsson@maxkompetens.se
Johan Ahlgren
Affärsutvecklare
070 741 94 90johan.ahlgren@maxkompetens.se

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Som anställd konsult välkomnas du med både respekt och förväntan hos våra kunder. Du representerar Maxkompetens och förväntas att följa våra värderingar

Tidsrapportera som konsult

Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.