Vi är har lång erfarenhet inom flera branschområden

Specialistområde

IT & Teknik

Har ditt företag vad som krävs för att attrahera IT-kompetens? Konkurrensen om nya medarbetare inom IT & Teknik är stenhård idag. Majoriteten av personer med denna kompetens söker inte jobb och du måste sälja in uppdraget till potentiella kandidater som inte visste att jobbet fanns. Vår expertis inom detta affärsområde bygger på befintligt nätverk, gedigen search-metodik och kunskap om hur vi presenterar jobberbjudanden till rätt typ av person.

Exempel på tjänster som vi rekryterar:
IT-chef, Systemutvecklare, .NET utvecklare, databasutvecklare, Webbutvecklare, Testledare, testare-QA, Arkitekter, systemförvaltare, projektledare, nätverksspecialist, tekniker, teknisk dokumentatör, GIS, tekniker, ingenjör, CNC-operatör, Mättekniker, Produktionsledare, Utvecklingsingenjör, konstruktör

Läs mer om våra tjänster
Specialistområde

Försäljning & Marknad

Hur ökar ert företag omsättningen? Är det genom att anställa fler säljare eller att lägga en större marknadsbudget? Behovet av personer inom komplex försäljning och digital marknadsföring har ökat markant de senaste åren. Vår kompetens är att hitta de personer som idag presterar på topp och är öppen för att byta jobb.

Exempel på tjänster som vi rekryterat: Försäljningschef, Key account Manager, Affärsutvecklare, Account manager, Marknadschef, produktchef,  brand manager, webbdesinger, kommunikatör,

Läs mer om våra tjänster
Specialistområde

Ekonomi

Att utvecklingen går framåt är inget nytt. Vi vet att det händer otroligt mycket inom ekonomi & finans i och med digitalisering. Dagens ekonomifunktioner arbetar helt annorlunda idag än tidigare och kraven på lean, effektivisering och kontroll är än mer i fokus. Idag ställs helt andra krav på redovisningsekonomer och frågan är hur ni hittar de mest relevanta kandidaterna?

Exempel på tjänster som vi rekryterar: Ekonomichef, Finanschef, redovisningschef, lönechef, Controllers, redovisningsekonom, redovisningsspecialist, ekonomiassistent, lönespecialist, löneadministratör, ekonomer, backoffice.

Läs mer om våra tjänster
Specialistområde

HR

Hela vår verksamhet kretsar kring HR och personalfrågor, vilket ligger oss varmt om hjärtat. HR som funktion har blivit en allt mer viktig funktion som ställer nya krav, utifrån framtidens kompetensförsörjning och employer branding. Att rekrytera till en HR-avdelning idag kräver stor förtåelse för arbetsmarkanden, kandidatmarknaden och de strategiska utmaningar HR ställs inför.

Exempel på tjänster vi tillsatt är: HR-chef, HR-business partner, rekryterare, rekryteringsassistent, HR-specialist, talent acquisition specialist.

Läs mer om våra tjänster
+22k

Kandidater

84

Lediga jobb

8

Tillsättningar/dag

Specialistområde

Industri & Logistik

Industri & Logistik är inte vad det en gång var. Kommer robotar ta över all produktion? E-handeln växer för varje år, fler paket skickas och företagens centrallager blir allt större. Utvecklingen, teknik och innovation går i en väldig hastighet.

Exempel på tjänster vi tillsatt är: Produktionschef, produktionsledare, CNC-operatör, maskinoperatör, svetsare, elektronikmontör, processoperatör, lagerarbetare, truckchafför, spedition. Inköpschef, logistikchef, strategisk inköpare, operativ inköpare, inköpsassistent, logistiker, supply chain koordinator, transportledare, lagerchef, teamledare

Läs mer om våra tjänster
Specialistområde

Kundtjänst


Sedan starten 2003 har Maxkompetens hjälpt flera av Sveriges största kundservicecenter. Vi har lång erfarenhet att strategiskt bygga upp stora avdelningar inom kundtjänst. Idag kräver kunden att vi ska kunna kommunicera genom ”multichannel” och kraven på tillgänglighet, effektivitet och kvalitet är grunden i en fungerande kundtjänst.

Exempel på tjänster vi tillsatt: Kundstjänstchef, COO, administrativ chef, teamledare, kundtjänstpersonal, administratörer, VD-assistent, receptionist, ordermottagare

Läs mer om våra tjänster
Specialistområde

Max Management


Behöver du hjälp med att rekrytera till en högre befattning? Våra chefsrekryterare har erfarenhet från de flesta branscher och alla ledande positioner i ett företag. Max Management arbetar med executive search och headhunting över hela Sverige och har kontor i Umeå, Stockholm, Växjö, Borås, Halmstad och Kristianstad.

Exempel på tjänster vi tillsatt är: VD, Försäljningschef, Hr-chef, Inköpschef, COO, Marknadschef, Logistikchef, Affärsutvecklingschef, Redovisningschef, Lönechef, Finanschef, Regionchef, Kundtjänstchef, Platschef.

Läs mer om våra tjänster

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Som anställd konsult välkomnas du med både respekt och förväntan hos våra kunder. Du representerar Maxkompetens och förväntas att följa våra värderingar

Tidsrapportera som konsult

Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.