Värdegrundsbaserad Rekrytering och Bemanning

Vi har erfarenhet och kunskap om din lokala marknad. Vi har arbetat upp vårt nätverk genom tusentals personliga möten med kundföretag, kandidater och anställda. Våra kunder värdesätter den personliga relationen som leder till kvalitet och engagemang.

Maxkompetens arbetar med värdegrundsbaserad rekrytering och bemanning. Vi fokuserar på er företagskultur och lägger stor vikt vid personlighet och drivkrafter för bästa matchning. Genom vår värdegrundsanalys får vi en helhetsbild kring ert företag, kultur, värderingar, behov och mål.

Våra tjänster inom kompetensförsörjning

Vi rekryterar och genomför såväl hela processer som delar av den. Har du egna kandidater erbjuder vi second opinion samt personbedömningstester. Våra bemanningslösningar täcker kort- och långsiktiga behov och för dig som arbetar strategiskt erbjuder vi konsultativ hjälp vid kompetensinventering.

Service

Rekrytering

En kvalitetssäkrad rekryteringsprocess säkerställer er kompetensförsörjning. Vi fokuserar bl.a. på IT-rekrytering, rekrytering av säljare, ekonomipersonal och search headhunting. Våra rekryteringskonsulter är certifierade i personlighetstester för bästa matchning. Vi värnar om ert varumärke och anpassar rekryteringsprocessen efter era behov.

Kontakta ossBranscher
service

Bemanning

Vid tillfälliga eller längre vakanser bemannar vi uppdrag inom t.ex. kundtjänst, lager, ekonomikonsulter och interimslösningar. Behöver ditt företag hjälp med konsultlösningar vid arbetstoppar, organisationsförändringar, säsongsvariationer eller vid föräldraledighet? Vi tar hela arbetsgivaransvaret och har alla kollektivavtal som behövs för er och den anställdes trygghet.

Kontakta ossBranscher
service

Second Opinion

Har ni svårt att bestämma dig mellan två slutkandidater? Med våra verktyg, metoder och erfarenheter inom Second Opinion kan du träffsäkert bedöma kompetens, verifiera och utmana er magkänsla! Tjänsten används om ni rekryterar på egen hand och vill ha en oberoende bedömning av dina slutkandidater, oavsett om det är interna eller externa sökanden. Vi återrapporterar alltid tester och djupintervjuer till dig och kandidaten.

Kontakta ossBranscher

Bemanningspooler

Vi rekryterar företagsanpassade bemanningspooler för just ert företag. Med en bemanningspool får ni dedikerad personal som introduceras i er verksamhet. Konsulterna är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Vi hjälper ert företag för att täcka upp arbetstoppar, sjukfrånvaro och under semesterperioder. Bemanningspoolen ger flexibilitet och maximal effektivitet, där ni som kund endast betalar per timme.

Kontakta ossBranscher

Tester

Vi tillämpar två typer av personlighetstest, TalentQ och Assessio. Vi kan i och med testresultaten hjälpa er som kund att få en utförlig och heltäckande analys av kandidaternas personlighet, motivationsfaktorer samt verbal, numerisk och logisk förmåga. Alla rekryterare och konsultchefer är certifierade för att kunna tillämpa testen på bästa sätt.

Kontakta ossBranscher

Kompetensinventering

Vilka kompetenser behövs för att nå företagets strategiska initiativ? Vi erbjuder konsultativ hjälp där vi analyserar vilken kunskap och erfarenhet som finns idag och vilken kompetens som krävs imorgon för att genomföra er affärsplan och långsiktiga strategi.

Kontakta ossBranscher

Hyr-rekrytering

Är ni som företag osäkra på hur länge ni behöver en viss kompentens? Vi erbjuder en kombination av bemanning och rekrytering. Det två vanligaste benämningarna för tjänsten är hyr-rekrytering eller hyr-köp. Ni hyr in en konsult av Maxkompetens och efter överenskommen tid har ni möjlighet att anställa personen hos er. Det är ett ypperligt tillfälle för ert företag om ni vill testa personens kvalifikationer innan anställning.

Kontakta ossBranscher

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Som anställd konsult välkomnas du med både respekt och förväntan hos våra kunder. Du representerar Maxkompetens och förväntas att följa våra värderingar

Tidsrapportera som konsult

Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.